Poliklinika za ortopediju, fizikalnu medicinu i fizikalnu terapiju Rijeka

Individualno Vježbanje

Individualni trening ili trening uz vodstvo i asistenciju trenera jest usluga namijenjena onim našim korisnicima koji žele na stručan , kvalitetan i najbrži mogući način doći do željenih rezultata.

 

 

Postoji 4 glavna razloga za odabir treninga  uz individualno praćenje:

1) Motivacija

Ovo je najvažniji razlog kako za iskusne vježbače tako i za početnike.Vrhunski fitnes trener uvijek pred klijenta stavlja nove ( čitaj:više ) zadatke i ciljeve te ga u njihovom dostizanju kontinuirano potiče i ohrabruje

2) Rezultat

Istraživanja su dokazala kako klijenti koji se odluče na individualno vođeni oblik treninga u 80%  slučajeva postižu do 3× brže rezultate od osoba koje samostalno vježbaju.

Svaki trening uz pomoć trenera jest jedinstveno prilagođen vašim potrebama , sposobnostima i osobinama.

3) Sigurnost

Glavna zadaća trenera jest da osigura vježbanje na ispravan i siguran način. Ovaj razlog za odabir individualnog oblika rada dobiva na važnosti ako postoji kakav zdravstveni problem u lokomotornom aparatu a koji se može i treba riješiti pravilnim odabirom vježbi.

4) Odgovornost

Individualni trener vam omogućava da budete ustrajni u redovitom vježbanju. Kada znate da imate ugovoreni termin i da vas tamo čeka nasmiješeno lice i ugodno okruženje mnogo su manje šanse da „preskočite" trening.

Prije rezervacije termina za 1. trening ,trener  nakon razgovora s klijentom  izrađuje odgovarajući program treninga i program istezanja. Također u okviru ovog programa vrše se redovita testiranja nivoa kondicije , % masne i mišićne mase te antropometrijska mjerenja (obim bokova , struka , grudi... ) .

  • Kontakti
Scipion fitness - Fitness programi, kondicijska priprema sportaša, izokinetika...

Scipion fitnessFitness programi, kondicijska priprema sportaša, izokinetika...

  • Adresa: Milutina Bataje 14A (Zamet), Rijeka
  • Mob: 091 1684 575
  • Tel: +385 (051) 684-576, 684-575, 684-577
  • Fax: +385 (051) 684-576
  • E-mail: bogovic@scipion.hr

Pošaljite upit