Poliklinika za ortopediju, fizikalnu medicinu i fizikalnu terapiju Rijeka

Marin Jr. Lovrović

Otac i sin, Marin Lovrović stariji i Marin Lovrović mlađi sačinjavali su najbolju hrvatsku posadu u jedriličarskoj klasi „Star" (zvijezda) dugi niz godina. Ona posebna „vibra" koja zrači iz tih ljudi, njihova vedrina i sportska upornost, neizostavno fasciniraju sve one koji se nađu u njihovoj blizini. Scipion je ovoj neobičnoj familiji imao povlasticu pružiti usluge kondicijskog trenera i fizioterapeuta, te na taj način pratiti sve njihove uspjehe i posredno učestvovati u njima u posljednjih sedam godina.

U svom tom vremenu tek jedan cilj ostao je nedostignut i tek jedan san neostvaren, a to su Olimpijske igre. Tako blizu bili su odlasku u Sidney, a možda još bliže Ateni. Ipak, nekom nesrećom, oba puta za malo im to nije uspjelo. Zatim slijedi promjena u sastavu posade , otac Lovrović prepušta mjesto mlađim snagama (danas je predsjednik Hrvatskog jedriličarskog saveza) te na njegovo mjesto u brodu stiže Siniša Mikuličić .Nova posada ima prioriteni zadatak plasman na OI u Peking koji na kraju i uspijeva ostvariti . Na OI zauzimaju odlično 10 mjesto.

U pripremama za novi olimpijski ciklus (London 2012g.) kao ciljevi su postavljeni pokušaj osvajanja jedne od medalja! Mi ćemo im u tome dati svesrdnu pomoć.

  • Kontakti
Scipion fitness - Fitness programi, kondicijska priprema sportaša, izokinetika...

Scipion fitnessFitness programi, kondicijska priprema sportaša, izokinetika...

  • Adresa: Milutina Bataje 14A (Zamet), Rijeka
  • Mob: 091 1684 575
  • Tel: +385 (051) 684-576, 684-575, 684-577
  • Fax: +385 (051) 684-576
  • E-mail: bogovic@scipion.hr

Pošaljite upit