Poliklinika za ortopediju, fizikalnu medicinu i fizikalnu terapiju Rijeka

Fitness programi

U našem centru možete birati između nekoliko fitness programa. Potrudili smo se da svatko tko odluči postati našim članom pronađe nešto za sebe i izabere program koji njemu najviše odgovara.

Basic fitness program

Osnovni program koji uključuje korištenje teretane bez nadzora ili pomoći trenera. Namijenjen osobama sa dužim stažom i iskustvom vježbanja u teretani koji ujedno nisu zainteresirani za pomoć od strane trenera. Oni praktično "iznajmljuju" prostor fitness centra za samostalne treninge.

Standard fitness program

Ovaj program objedinjuje trening u fitnessu uz pomoć i konzultacije sa trenerom, izradu osobnog programa treninga kao i osobnog programa istezanja. Osoba dogovara termine za svoja prva 3 dolaska tijekom kojih dobiva program treninga uz njegovu demonstraciju a koji je prilagođen njenom trenutnom stanju i željama ili ciljevima koje želi postići.

Trening s trenerom u grupi

Cilj grupnih treninga je postići efikasnost koju osoba ne može postići ako vježba samostalno ili po nekom programu. Također ako nije u mogućnosti trenirati individualno s trenerom tada je grupni trening pravi odabir. Ovaj način treninga pogodan je za one koji vole svoje treninge imati uz istodobno druženje i zabavu.

Individualizirani fitness program

Zbog velikog interesa naših klijenata novost u našoj ponudi predstavlja individualizirani tip programa.Trening zajedno rade 2 osobe po individualnom principu gdje trener izrađuje program koji prilagođava svakoj osobi ovisno o njezinim osobinama i karakteristikama.

Individualni fitness program

Individualni trening ili trening uz vodstvo i asistenciju trenera jest usluga namijenjena onim našim korisnicima koji žele na stručan , kvalitetan i najbrži mogući način doći do željenih rezultata.

Profesional fitness program

Ovaj program objedinjuje sve najbolje što u ovom trenutku Scipion može ponuditi. Svaki trening uz vodstvo i nadgledanje trenera osnovni je sadržaj ovog programa. Međutim to je samo jedna od usluga koju korisnik ostvaruje odabirom ovog programa...