Poliklinika za ortopediju, fizikalnu medicinu i fizikalnu terapiju Rijeka

Programi vježbanja

U našem centru možete birati između nekoliko fitness programa. Potrudili smo se da svatko tko odluči postati našim članom pronađe nešto za sebe i izabere program koji njemu najviše odgovara.

Samostalno vježbanje

Osnovni program koji uključuje korištenje teretane bez nadzora ili pomoći trenera. Namijenjen osobama sa dužim stažom i iskustvom vježbanja u teretani koji ujedno nisu zainteresirani za pomoć od strane trenera. Oni praktično "iznajmljuju" prostor fitness centra za samostalne treninge.

Individualizirani Program Vježbanja

Zbog velikog interesa naših klijenata novost u našoj ponudi predstavlja individualizirani tip programa.Trening zajedno rade 2 osobe po individualnom principu gdje trener izrađuje program koji prilagođava svakoj osobi ovisno o njezinim osobinama i karakteristikama.

Individualno Vježbanje

Individualni trening ili trening uz vodstvo i asistenciju trenera jest usluga namijenjena onim našim korisnicima koji žele na stručan , kvalitetan i najbrži mogući način doći do željenih rezultata.

Vježbanje za sportaše

Ovaj program objedinjuje sve najbolje što u ovom trenutku Scipion može ponuditi. Svaki trening uz vodstvo i nadgledanje trenera osnovni je sadržaj ovog programa. Međutim to je samo jedna od usluga koju korisnik ostvaruje odabirom ovog programa...